فیلم آموزش تسطیح اراضی با نرم افزار اتوگریدینگ

آموزش تسطیح اراضی کشاورزی (دانلود فیلم آموزشی Auto Grading )

آموزش تسطیح اراضی توسط نرم افزار اتوگریدینگ، برای راحتی در طراحی ضروری به نظر میرسد. چون با شناخت آن شما از میزان توانایی ها و امکانات نرم افزار اطلاع پیدا میکنید. البته برای یادگیری تسطیح موارد زیادی لازم است. از آن جمله شناخت خود فرایند تسطیح اراضی، شناخت جنس و بافت خاک و بخشی هم مربوط روش انجام تسطیح.

نتایج تسطیح زمین کشاورزی

جلوگیری از هدر رفت آب از مزایای اجرای تسطیح اراضی است. انجام تسطیح اراضی زراعی به‌منظور بهبود مدیریت آبیاری در مزرعه و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی ضرورتی انکارناپذیر است. آموزش درست و اصولی تسطیح اراضی باعث، افزایش بهره‌وری آبیاری در مزرعه میگردد. یکی دیگر از مهمترین مزایای تسطیح اراضی کشاورزی افزایش راندمان عملکرد مزرعه میباشد. ناهمواری اراضی زراعی موجب کاهش قابل ملاحظه بازده محصول و توزیع غیریکنواخت آب در مزارع می‌شود.

توضیح فیلم آموزشی طراحی تسطیح اراضی کشاورزی

در اینجا فیلم چند دقیقه ای از آموزش نرم افزار اتوگریدینگ (Auto Grading) و نحوه کار با نرم افزار و آموزش طراحی صفحات تسطیح اراضی را برای علاقمندان قرار میدهیم.

همانطور که در فیلم ملاحظه میکنید، علاوه بر مزیت های تکنیکی، و مبانی علمی که اتوگریدینگ، بر رقبای خود دارد. در کاربرد و استفاده کاربر هم بسیار موثر تر و قوی تر از رقبای خود هست. و با چند کلیک ساده میتواند یک قطعه را تسطیح و نقشه اجرائی آن را ترسیم میکند.

برای انجام طراحی تسطیح اراضی کشاورزی، ابتدا میبایست توپوگرافی اراضی تهیه شود. در ادامه نقاط نقشه برداری وارد نرم افزار سیویل تری دی میگردد. و سطح زمین (surface) ایجاد میشود.

با توجه به جنس زمین و توپوگرافی اراضی کشاورزی، قطعات تسطیح مشخص شده و به وسیله پلی لاین ترسیم میگردد. حالا نوبت اجرای اتوگریدینگ میرسد. بعد از بار گذاری اتوگریدینگ، مرز قطعه مورد نظر انتخاب میشود. و درادامه جهت آبیاری و آبرسانی قطعه مشخص میشود.

نرم افزار بر اساس اطلاعات فوق با استفاده از روش حداقل مربعات شیب بهینه زمین طبیعی را در دو امتداد مشخص شده (آبرسانی و آبیاری) محاسبه و نمایش میدهد. در صورتیکه، شیب های طبیعی محاسبه شده تامین کننده شرایط طراحی باشد، کاربر آنها را تائید میکند. و اگر نیاز به اصلاح داشته باشند شیب ها را تغییر میدهد.

روش حداقل مربعات : روش ریاضی برای یافتن یک سطح مستوی که مجموع حداقل فاصله را از تمامی نقاط زمین داشته باشد. این روش برای نقاط شبکه متعامد برداشتی قبلا به کاربرده شده بود. ولی در نرم افزار اتوگریدینگ، ما این روش را برای سطوح به کاربردیم که جزئیات آن در پاورپوینتی که در معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ارائه شده آمده است.

آموزش تسطیح اراضی
مبانی روش حداقل مربعات در سطوح
اتوگریدینگ

پس از انجام طراحی، برای تولید نقشه های اجرائی، تسطیح اراضی کشاورزی، تنها چند کلیک فاصله هست.

ابتدا، نقطه ای از شبکه نقاط که میخواهیم، خروجی ها روی آن شبکه ایجاد شود و زاویه آن با محور طولها را مشخص میکنیم. و سپس سایز شبکه را وارد میکنیم. و پس از آن دکمه Grid را فشار میدهیم.

شبکه نقاط خروجی تولید و سپس، به ترتیب جدول اطلاعات تسطیح، جهت های آبیاری و آبرسانی و جدول مختصات رئوس قطعه هر کدام بایک کلیک ایجاد و در محل انتخاب شده توسط کاربر در نقشه خروجی جای میگیرد.

بازدید از صفحه لینکدین ما

توضیح : در متن فیلم از عنوان Farm Grader استفاده شده است، این به خاطر این بود که در روند تولید نامهای مختلفی برای نرم افزار پیشنهاد شد و در موقع تهیه فیلم قرار بود که نام نرم افزار Farm Grader باشد. ولی در روند نهائی انتشار نام برگزیده برای انتشار نرم افزار Auto Grading شد. به لحاظ همین این تفاوت در متن فیلم وجود دارد. انشاالله در آینده با تهیه فیلم با محتوی و کیفیت بهتر این نقص نیز اصلاح خواهد شد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به بخش پرسش و پاسخ مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *